20.6 C
Athens

Η φάρσα του James Corden στον Ντέιβιντ Μπέκαμ (vid)

Ο παρουσιαστής και καλός φίλος του David Beckam, James Corden, οργάνωσε μία επική φάρσα για τον διάσημο πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου

Ο παρουσιαστής και καλός φίλος του David Beckham, James Corden, οργάνωσε μία επική φάρσα για τον διάσημο πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου.

Στην εκπομπή «The Late Late Show with James Corden», ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι, περίπου δύο μήνες χρειάστηκαν, για να οργανώσει τη φάρσα στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η φάρσα αφορούσε την αποκάλυψη του αγάλματος, προς τιμήν του ποδοσφαιριστή.

Ο Μπέκαμ βρέθηκε στο Λος Άντζελες, για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, που του αφιέρωσε η πρώην ομάδα του, Los Angeles Galaxy. Ο Corden αποφάσισε να στήσει το σκηνικό της φάρσας, όταν έμαθε ότι ο Ντέιβιντ δεν είχε δει το τελικό αποτέλεσμα του αγάλματος.

Ο διάσημος παρουσιαστής, με τη βοήθεια ενός ολόκληρου crew, παρουσίασε στον Μπέκαμ ένα άγαλμα με τεράστιο πιγούνι, περίεργο βλέμμα και… τεράστια οπίσθια!

Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αντίκρισε το ψεύτικο άγαλμα είπε, προσπαθώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του: «Είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που είχα δει στο Σικάγο. Δηλαδή απλά κοίτα το σαγόνι μου. Δεν μοιάζει καθόλου με μένα. Κοίτα τα μάτια μου. Το μόνο καλό πάνω του είναι τα μαλλιά και τίποτα άλλο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως αυτό θα αποκαλυφθεί έξω. Κοίτα πόσο μακριά είναι τα χέρια μου. Μοιάζω με τον Stretch Armstrong».

Μετά από λίγο, ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα, «κατά λάθος», έριξε το άγαλμα κάτω και το έκανε κομμάτια. Τότε ο παρουσιαστής της εκπομπής εμφανίζεται μπροστά στον Ντέιβιντ και η αυλαία της φάρσας πέφτει, με τους παρευρισκόμενους να ξεκαρδίζονται.

Δείτε παρακάτω τη φάρσα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς