27.7 C
Athens

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Καμαρά

Ένας εκ των παικτών-αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού, ο Μαντί Καμαρά, επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του υπογράφοντας νέο και βελτιωμένο σε αποδοχές συμβόλαιο

Ο Μαντί Καμαρά είναι η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού και αν συνυπολογίσει κανείς το πρωτάθλημα από το οποίο προέρχεται (δεύτερη κατηγορία Γαλλίας με λίγες συμμετοχές), αλλά και την ηλικία του, τότε είναι λογικό η ερυθρόλευκη ΠΑΕ να θέλει να τον έχει «δεμένο» μ’ ένα καλό συμβόλαιο.

Έτσι, ο χαφ από τη Γουινέα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου οι δύο πλευρές να επεκτείνουν την υπάρχουσα συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι και το καλοκαίρι του 2023).

Ο Ολυμπιακός επιβράβευσε τον Καμαρά για τις εμφανίσεις του, αυξάνοντας του σημαντικά τις αποδοχές, ενώ οι ερυθρόλευκοι δεν ξέχασαν να τοποθετήσουν μια υψηλότατη ρήτρα στο συμβόλαιό του, βλέποντας και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων προς εκείνον. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό της ρήτρας στο συμβόλαιό του είναι… εξωπραγματικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς