17.1 C
Athens

Πρεμιέρα Λάκη Λαζόπουλου στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Τσαντίρι» του το βράδυ της Τρίτης στο κανάλι Open του Ιβάν Σαββίδη.

Ο γνωστός κωμικός μετά την περσινή προβολή των «Δέκα Μικρών Μήτσων» στον ΑΝΤ1 επιστρέφει στη σάτιρα. Θυμίζουμε ότι το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» μεταδιδόταν για 12 χρόνια από την τηλεόραση του ALPHA, συνδυάζοντας τη ραγδαία αύξηση της τηλεθέασής του με λαϊκίστικα τσιτάτα και έμφαση στη σκληρή κριτική των προ ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσεων.

Το «Αλ Τσαντίρι» ξεκίνησε το 2004 όπου μέχρι το 2008 δε σημείωνε και ιδιαιτέρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Από το 2008 και μέχρι τους τίτλους τέλους το 2016 σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης ενώ τα σκετσάκια με γνωστούς ηθοποιούς έκαναν τους πάντες να «κλαίνε» από τα γέλια.

Με δεδομένο ότι το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είναι συνυφασμένο με τη φιλοκυβερνητική πολιτική, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις του Λάκη Λαζόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα, ασφαλώς και δεν περιμένει κανείς το ίδιο επιθετικό ύφος προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Η πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου στο Open θα γίνει στις 21:00 ενώ η εκπομπή θα είναι δίωρη.

Αμέσως μετά θα παίρνει την σκυτάλη το μουσικό «Αλ Σιχτίρι» που θα έχει διάρκεια μία ώρα. Ποδαρικό στο μουσικό αυτό πρόγραμμα θα κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

Επί σκηνής µαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο θα εναλλάσσονται εκλεκτοί συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

 

(Με πληροφορίες από το dailymedia.gr)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς