15.9 C
Athens

Τα ματωμένα παπούτσια της «Αρια Σταρκ» και τα σενάρια για το Game of Thrones

Τι έγραψε η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς στον λογαριασμό της στο Instagram και τα ερωτηματικά αν θα είναι στους επιβιώσαντες ή στους νεκρούς της σειράς

Το Game of Thrones δεν έκανε φέτος την… τιμή στο κοινό του να του προσφέρει νέα επεισόδια και μετέθεσε το «ραντεβού» για το 2019.

Η αναμονή μεγάλη και όπως είναι φυσικό τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ετσι, οτιδήποτε πει ή γράψει κάποιος από τους πρωταγωνιστές της σειράς δημιουργεί νέες εικασίες.

Το ίδιο συνέβη και με την πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram της Μέισι Γουίλιαμς, που υποδύεται την Αρια Σταρκ. Η Γουίλιαμς πόσταρε μια φωτογραφία με ματωμένα παπούτσια λέγοντας «αντίο» στα γυρίσματα στην Ιρλανδία.

Σ’ αυτό που έμειναν ωστόσο οι φαν ήταν το hashtag #lastwomanstanding, «η τελευταία γυναίκα που στέκεται», κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν τι θέλει να πει σχετικά με το τέλος αλλά και για το ποιοι χαρακτήρες θα επιβιώσουν.

goodbye belfast. goodbye arya. goodbye game of thrones. what a joy i’ve had. here’s to the adventures to come #lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maisie Williams (@maisie_williams) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς