17.4 C
Athens

Τον Μάιο αναμένεται να ξεκινήσει το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στην επόμενη κατηγορία τηλεοπτικών αδειών στρέφει πλέον την προσοχή του το EΣΡ – Τον Μάιο ξεκινά το πλήρες πρόγραμμα του καναλιού του Μαρινάκη

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις άδειες γενικού περιεχομένου στην Ανεξάρτητη Ραδιοτηλεοπτική αρχή προετοιμάζονται για τις επόμενες. Θυμίζουμε ότι η διορία για τις δύο «ορφανές» άδειες γενικού περιεχομένου έληγε στις 28 Φεβρουαρίου.

Μόνο ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε σχετικό φάκελο στο ΕΣΡ. Πλέον ο φάκελος θα περάσει από τα στάδια του ελέγχου και εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν προκύπτει κάποιο ζήτημα τότε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα είναι και επισήμως καναλάρχης.

Σύμφωνα με τα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τον Μάιο.

Το κανάλι αναμένεται να εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα τον Μάιο. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις δύο ορφανές άδειες, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη της επόμενης κατηγορίας που θα είναι οι θεματικές.

Όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό θα δίνονταν τρεις άδειες. Ωστόσο η τελευταία άδεια που δε διεκδικήθηκε θα εκπέσει σε αυτή την κατηγορία και οι άδειες γενικού περιεχομένου θα είναι τελικά τέσσερις.

Οι θεματικές άδειες θα είναι κι αυτές εθνικής εμβέλειας.

 

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς