26.1 C
Athens

Φύσσας: «Ο Σάντος μου είχε μιλήσει για τον Μαρτίνς»

Αποκαλυπτικός ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην εκπομπή «Total Football»

Ο Τάκης Φύσσας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Total Football» και μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Φερνάντο Σάντος για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει συγκεντρώσει ήδη 57 πόντους, όσους έχει μαζέψει στο τέλος του περυσινού πρωταθλήματος και θα πρέπει τα συγχαρητήρια να δοθούν στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αναμορφώσει τους «ερυθρόλευκους», καθώς η ομάδα του παίζει πολύ πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο κόσμος χαίρεται να βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Έτσι, ο Τάκης Φύσσας αποκάλυψε στην εκπομπή «Total Football» τι είχε πει με τον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος είπε: «Από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο, πάει να πει ότι υπάρχει μια προοπτική, γι’ αυτόν τον προπονητή, να δουλέψει. Έχει κάποια προσόντα και κάποια κριτήρια για να προχωρήσει. Όταν είχαμε μιλήσει με τον μίστερ, μου είχε πει γι’ αυτόν τον άνθρωπο που ήταν τότε στην Γκιμαράες προπονητής. Μου είχε πει, μάλιστα, ότι κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψει στην Ελλάδα κι ότι του είχε μιλήσει κάποιες φορές γι’ αυτό το ενδεχόμενο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς