18.6 C
Athens

«Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Μπλατ»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το συμβόλαιό του, τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και τον φίλο του τον Ιωάννη Παπαπέτρου

«Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σεζόν, να δουλέψουμε με τον κόουτς και να δούμε τι θα κάνουμε στο παρκέ». Τάδε έφη Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, άφησε τα Μετέωρα όπως είπε και πήγε στη Σύρο για τον Γιώργο Πρίντεζη και το LG AegeanBall Festival. Ο «Παπ» μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Για τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ, είπε «γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε μιλήσει αρκετές φορές φιλικά και στην Αμερική. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σωστά και έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο. Πήγε σε τελικούς στο ΝΒΑ, πήρε την Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι και κάνει εξαιρετική δουλειά».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου τόνισε: «Αν είναι πραγματικά φίλος και τον αγαπάς θες το καλύτερο δυνατό γι αυτόν. Ότι επιλέξει θα είμαι ικανοποιημένος γιατί θα είναι το σωστό γι αυτόν. Η φιλία δεν χαλάει για κανένα λόγο. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον ίδιο, αυτό που θα τον κάνει χαρούμενο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς