15.9 C
Athens

Χωρίς γκολ και θέαμα το παιχνίδι στα «Πηγάδια»

Πολύ φτωχό θέαμα στα «Πηγάδια» ανάμεσα σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης (0-0), με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πλέον σε μπελάδες βαθμολογικά

Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης άνοιξαν την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι χωρίς γκολ και ιδιαίτερες φάσεις και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν πολύ φτωχό σε ευκαιρίες. Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης έδιναν ομηρικές μάχες στον χώρο του κέντρου και αρκετό ποδοσφαιρικό «ξύλο» χωρίς αντίκρισμα.

Παράλληλα, το παιχνίδι ξεχώρισε για τα πολλά φάουλ που έγιναν κατά τη διάρκεια. Στις αρκετές μονομαχίες, υπήρχαν μπόλικα αχρείαστα μαρκαρίσματα και συνεχείς διακοπές στην αναμέτρηση για την εκτέλεση φάουλ.

Στο 27′ έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Γέντρισεκ να κάνει ένα καλό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Περίπου 15 λεπτά αργότερα, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα σουτ από τη μεριά της Ξάνθης, αυτή τη φορά από τον Ντζουρίτσκοβιτς με παρόμοια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας πίεσε περισσότερο και προσπάθησε να επιτεθεί. Η πρώτη αξιοπρόσεκτη στιγμή ήρθε στο 89ο λεπτό, με ένα πλασέ του Μανιά από πλάγια θέση και τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο Αστέρας αρκέστηκε σε ακόμα μια ισοπαλία και βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Παράλληλα, η Ξάνθη βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάσο, Καμαρά, Μπαριέντος (82′ Ουίλιαμ), Σαρπόνγκ (46′ Μπρίτο), Τζουρίτσκοβιτς, Καντά (80′ Κοβάσεβιτς), Γέντρισεκ

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ (80′ Τασουλής), Καλτσάς (86′ Χριστόπουλος), Μανιάς, Αραβίδης (57′ Ρόλε)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς