15.9 C
Athens

Ζαραβίνας: «Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης μίλησαν ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Handball Premier και θέλει μόνο νίκη, για να διατηρηθεί στην κορυφή. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, ενώ ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης σημείωσε ότι είναι μονόδρομος η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο άνδρες:

Γιώργος Ζαραβίνας: «Όλοι γνωρίζουν τη σπουδαιότητα του αγώνα. Κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού είναι σημαντική. Θεωρώ ότι αξίζουμε την πρώτη θέση και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να διατηρηθούμε στην κορυφή».

Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης: «Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το ματς θα κριθεί η προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς στη διάρκεια της οποίας έχουμε καταφέρει με την πορεία μας να είμαστε πρώτοι. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να παραμείνει η κατάσταση ως έχει. Από κει και πέρα περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι γιατί και αυτοί διεκδικούν από την πλευρά τους την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Θα είναι ένας δυνατός αγώνας με πάθος και ένταση από το οποίο θέλουμε να φύγουμε νικητές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς