18 C
Athens

Επίδειξη δύναμης στο Τορίνο!

Καταιγιστική η Γιουβέντους στην έδρα της, σκόρπισε την ανήμπορη Ουντινέζε (4-1) και διατήρησε με άνεση την πρώτη θέση της βαθμολογίας

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στην Ουντινέζε και με πρωταγωνιστή των νεαρό Κεν πήρε ακόμα ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα (4-1).

Η Γιουβέντους ξεκίνησε αρκετά πιεστικά το παιχνίδι και κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 11′, με κοντινή προβολή του Κεν μετά από γύρισμα του Άλεξ Σάντρο.

Σημειωτέον, ο Κεν είναι μόλις 19 χρονών και πέτυχε το δεύτερο γκολ του με την ομάδα του Αλέγκρι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ρουγκάνι έκανε τη κεφαλιά και ήταν πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της Γιουβέντους, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Ουντινέζε δεν μπορούσε να ξεμυτίσει από την περιοχή της, με τους γηπεδούχους να πολιορκούν συνεχώς τη περιοχή της.

Το 2-0 ήρθε τελικά στο 39ο λεπτό ξανά με τον Κεν, ο οποίος εξαπέλυσε ένα σουτ εντός περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει λίγο στον Βίλμοτ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Γιουβέντους δεν σταμάτησε τον φρενήρη ρυθμό της, με τον Κεν ξανά να κερδίζει το πέναλτι από τον Οπόκου. Ο Τζαν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στη Γιουβέντους.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μπεντακουρ έβγαλε μια σέντρα ακριβείας και ο Ματουιντί με κεφαλιά ψαράκι, κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 της «Μεγάλης Κυρίας».

Το μόνο που κατάφερε η Ουντινέζε ήταν να μειώσει με διαγώνιο σουτ του Λαζάνια για το τελικό 4-1.

Γιουβέντους: Σέζνι, Κάσερες, Ρουγκάνι, Μπαρτζάλι, Σπινατσόλα, Μπεντακούρ Τζαν, Ματουιντί (72′ Ντιμπάλα), Μπερναντέσκι, Σάντρο, Κεν (80΄Νικολούσι).
Ουντινέζε: Μούσο, Ντε Μαϊό, Ζέγγελαρ, Λάρσεν, Νόιτινγκ (26′ Οπόκου), Τροστ-Εκόνγκ, Αβέστ (62′ Σάντρο), Βίλμοτ (46′ Λαζάνια), Φοφάνα, Ντε Πολ, Πουσέτο.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς