15 C
Athens

Αποσύρεται από τους Simpsons το επεισόδιο με τον Μάικλ Τζάκσον

Αφαιρείται επεισόδιο της τρίτης σεζόν των Simpsons, όπου ο Μάικλ Τζάκσον είχε «δανείσει» τη φωνή του, ύστερα από απόφαση των δημιουργών της σειράς

Την απόφαση να αφαιρέσουν από όλες τις πλατφόρμες προβολής το επεισόδιο των Simpsons από το 1991, στο οποίο ο Μάικλ Τζάκσον είχε «δανείσει» τη φωνή του, αποφάσισαν οι δημιουργοί της σειράς.

Στο επεισόδιο «Stark Raving Dad», που είχε προβληθεί στην τρίτη σεζόν της σειράς, ο Μάικλ Τζάκσον έπαιζε τον χαρακτήρα ενός ασθενή σε ψυχιατρική κλινική που νόμιζε πως ήταν ποπ σταρ.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, όπου ακούγονται ανατριχιαστικές μαρτυρίες σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον βασιλιά της ποπ στο ράντσο του.

«Είναι ξεκάθαρα η μόνη επιλογή», σχολίασε ο παραγωγός της διάσημης τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων, Τζέιμς Μπρουκς, διευκρινίζοντας ότι ήταν κοινή απόφαση όλων των δημιουργών της σειράς.
«Είναι σημαντικό να δείξουμε συμπόνοια στα φερόμενα θύματα του κ. Τζάκσον. Το ντοκιμαντέρ παρείχε αποδείξεις μια τερατώδους συμπεριφοράς», πρόσθεσε ο Μπρουκς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς