22.7 C
Athens

Τα δάκρυα του Ποντένσε στην ακρόασή του στη διαμάχη με τη Σπόρτινγκ

Δραματική ήταν η ακρόαση του Ίβηρα ακραίου του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία, για τη διαμάχη του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρέθηκε στη Λισαβόνα για την ακρόασή του στο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο, για τη διαμάχη της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, το καλοκαίρι, απέκτησε τον Ποντένσε ως ελεύθερο, αλλά η Σπόρτινγκ ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν ακόμα στην πορτογαλική ομάδα.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ποντένσε έχει αγωνιστεί σε 35 αγώνες και έχει μετρήσει 6 γκολ και 7 ασίστ και παρά την αρχική δικαίωση του παίκτη και του Ολυμπιακού, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται.

Ο 23χρονος εξτρέμ αποχώρησε από την πορτογαλική ομάδα, μετά από την επίθεση που δέχθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς της Σπόρτινγκ και έτσι υπέγραψε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Rekord, κατά διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο Ποντένσε έβαλε τα κλάματα.

Στα της διαμάχης, ο Ολυμπιακός ζητά από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την καταβολή 580.000 ευρώ και άλλων 250.000 για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης. Από την άλλη η Σπόρτινγκ υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο και θα πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα των 60 εκατ. ευρώ για να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς