24.7 C
Athens

Το «αντίο» του Φελαϊνί στο Βέλγιο (pic)

Ο Μαρουάν Φελαϊνί ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Βελγίου

Ο Φελαϊνί βάζει τέλος σε μία πολύ όμορφη πορεία με το Βέλγιο, καθώς δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Έτσι, ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κλείνει μία πορεία 12 ετών, μέσα στην οποία αγωνίστηκε 87 φορές με τη φανέλα του Εθνικού του συγκροτήματος και σκόραρε 18 φορές.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά από δώδεκα χρόνια αντιπροσωπεύοντας το Βέλγιο σε υψηλό επίπεδο, αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με την εθνική. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά αισθάνομαι πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να αποχωρήσω και να δώσω χώρο στη νέα γενιά του Βελγίου. Ήταν τιμή να αντιπροσωπεύσω το Βέλγιο 87 φορές και να είμαι μέρος δύο διοργανώσεων Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την εθνική ομάδα. Έχω αμέτρητες αναμνήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» από το ντεμπούτο μου το 2007».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος στην καριέρα του, ειδικά τους συμπαίκτες μου, πολλοί από τους οποίους θα είναι για πάντα φίλοι μου, αλλά και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Βέλγους οπαδούς που ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο για να μας υποστηρίξουν. Εύχομαι στον προπονητή και την ομάδα κάθε επιτυχία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ευχαριστώ Βέλγιο».

Δείτε το tweet του Φελαϊνί:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς