22.7 C
Athens

Εισβολή στους Συνδέσμους, αλλά αποτέλεσμα… μηδέν

Η Αστυνομία έκανε έρευνα αλλά δεν βρήκε τίποτα και δεν προχώρησε ούτε σε μια προσαγωγή

Η Αστυνομία εισέβαλε σε Συνδέσμους Φιλάθλων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αλλά δεν έκανε ούτε… προσαγωγή.

Η εισβολή έγινε με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά βίας με τα σοβαρά επεισόδια στο Παπαστράτειο αλλά και την επίθεση με μαχαίρι στην 22χρονη οπαδό στο Ίλιον.

Οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στους συνδέσμους οπαδών, δεν απέδωσαν κάτι, αλλά για λόγους εντυπωσιασμού κάτι έπρεπε να γίνει από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. Το ντου της Αστυνομίας έγινε στην Καλλιθέα, στον Άγιο Δημήτριο και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης περιμένει να ενταθούν οι έλεγχοι και να υπάρξει αποτέλεσμα, προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε περαιτέρω εντάσεις, καθώς έχουν ανοίξει βεντέτες μεταξύ οπαδών.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει και η συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ανώτατος αξιωματικός δήλωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει κάποιος σχεδιασμός για να σταματήσει εδώ η κατάσταση, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ είναι σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) της Ασφάλειας Αττικής, τόσο για τις τελευταίες συμπλοκές όσο και για άλλες επιθέσεις που φαίνεται να σχετίζονται μεταξύ τους. Τέτοιες επιθέσεις είναι στα γραφεία φιλάθλων του ΠΑΟ στο Περιστέρι και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς