23.8 C
Athens

Ενοχλήσεις ο Ρισβάνης, τρέχει για ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα σταματημό δεν έχουν στον Ατρόμητο, καθώς ο Σπύρος Ρισβάνης ένιωσε ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν είναι σίγουρη.

Την Τετάρτη (6/3) οι Περιστεριώτες είχαν διπλή προπόνηση, με την πρωινή προπόνηση να περιλαμβάνει γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ η απογευματινή είχε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας στο γήπεδο.

Ο Μέγιερι ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ και οι Ουγκράι, Μούγιακιτς έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο πονοκέφαλος του Νταμίρ Κάναντι έχει να κάνει με τον Σπύρο Ρισβάνη, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις και σήμερα, Πέμπτη (7/3), θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αυστριακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, καθώς και ο Χατζησαΐας δεν υπολογίζεται στο πλαίσιο της άτυπης συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί ο παίκτης του κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Έτσι, ο Ατρόμητος, θα πάει στην Τούμπα για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Καρασαλίδης και Στρούγγη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς