20.2 C
Athens

Από τους Αλβανούς εξαρτάται αν θα προλάβει ο Ντουρμισάι

Η ΕΠΟ έχει έτοιμο τον φάκελο για την FIFA, αλλά της λείπει το έγγραφο ότι δεν έχει παίξει στην εθνική ανδρών των γειτόνων. Ο Αναστασιάδης τον θέλει για τα ματς με Λιχτενστάιν και Βοσνία

Την απάντηση της Αλβανικής Ομοσπονδίας για το αν έχει συμμετάσχει στην εθνική της ομάδα ανδρών ο Φιορίν Ντουρμισάι, περιμένει η ΕΠΟ προκειμένου να υλοποιηθεί η επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη να παίξει ο σέντερ φορ του Πανιώνιου στην Ελληνική ομάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει τον παίκτη για το ξεκίνημα των προκριματικών του Euro 2020 στους αγώνες με Λιχτενστάιν και Βοσνία. Η ΕΠΟ, έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα χαρτιά και απομένει μόνο το έγγραφο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας, με την Εθνική Ελπίδων της οποίας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο παίκτης, για να σταλεί ο φάκελος στην FIFA και να αποκτήσει ο 22χρονος σέντερ φορ δικαίωμα συμμετοχής με τη «γαλανόλευκη».

Ο Ντουρμισάι ήρθε σε ηλικία πέντε ετών στη Ρόδο με την οικογένειά του από την Αλβανία, είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, υπάγεται στους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με διπλή ιθαγένεια και στον Πανιώνιο «μετακόμισε» το 2009. Είναι θέμα των Αλβανών λοιπόν να απαντήσουν άμεσα προκειμένου να προλάβει ο Ντουρμισάι τις κλήσεις που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς