18.7 C
Athens

Η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ δεν θέλει να τον βλέπει! (pics)

Ο Νεϊμάρ και η πρώην σύντροφός του, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, βρέθηκαν στο καρναβάλι του Ρίο και ενώ συμμετείχαν στο ίδιο event, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα! 

Ο Νεϊμάρ και η πρώην σύντροφός του, Μπρούνα Μαρκεζίνε, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, βρέθηκαν στο καρναβάλι του Ρίο και παρά το γεγονός ότι συμμετείχαν στο ίδιο event, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώην ζευγάρι δεν διατηρεί καθόλου φιλικές σχέσεις. Τον Οκτώβριο η Μπρούνα ανακοίνωσε σε συνέντευξή της ότι χώρισε με τον Νεϊμάρ, ο οποίος δύο εβδομάδες πριν τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, μιλούσε σε συνέντευξη για το ενδεχόμενο να παντρευτούν. Το μοντέλο από τη Βραζιλία έκανε γνωστή την είδηση στο περιοδικό «Quem», λέγοντας πως η απόφασή αυτή είναι οριστική.
Η Μπρούνα είχε δηλώσει για το χωρισμό: «Ήταν μια απόφαση του Νεϊμάρ. Υπάρχει ακόμη αλληλοσεβασμός κι αγάπη γι’ αυτόν και όλα όσα ζήσαμε». Ο έρωτας τους ξεκίνησε το 2013, όταν ο Νεϊμάρ αγωνιζόταν στη Σάντος. Από τότε έχουν χωρίσει κι επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές. Σύμφωνα όμως με φίλους του ζευγαριού ο τελευταίος τους χωρισμός είναι και ο οριστικός.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς