19.8 C
Athens

Αγωγή σε τράπεζα από τη Στανίση: «Με παραπλάνησαν»

«Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα», δήλωσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η λαϊκή τραγουδίστρια

Αγωγή κατά τράπεζας έκανε η Κατερίνα Στανίση, διεκδικώντας το ποσό των 71.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Espresso, η λαϊκή τραγουδίστρια υποστήριξε πως παραπλανήθηκε να κάνει επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες της. «Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα», φέρεται να δήλωσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Η Στανίση υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν αποφάσισε να επενδύσει τις οικονομίες της και πείστηκε από τους υπεύθυνους της τράπεζας να το πράξει σε αμοιβαία ομόλογα.

«Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;»

Στην αγωγή της η Κατερίνα Σανίση υποστηρίζει ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε, καθώς δεν την ενημέρωσε για τους ενδεχόμενους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια με την αγωγή της ζητά χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη από την τράπεζα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς