22.6 C
Athens

Μαζί με τους παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού ο Γιάννης Αλαμπασύνης (pics)

Στο ΣΕΦ βρίσκεται κατόπιν πρόσκλησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Άρη, ο φίλος των ερυθρόλευκων Γιάννης Αλαμπασύνης που χτυπήθηκε στο Παπαστράτειο

Στο ΣΕΦ βρίσκεται ο φίλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Αλαμπασύνης, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Άρη.

Στο πλευρό του Γιάννη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χτυπήθηκε άνανδρα από κουκουλοφόρους στο Παπαστράτειο, βρίσκεται όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Χθες, η ΠΑΕ τον υποδέχθηκε στην προπόνηση και ο Πέδρο Μαρτίνς με την ομάδα πέρασαν το δικό τους μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας, ενώ σήμερα και κατόπιν επιθυμίας των παικτών και πρόσκλησης του Χρήστου Μπαφέ για λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων. Μια ακόμα σπουδαία κίνηση που έγινε πράξη.

Μάλιστα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Χρήστος Μπαφές τον υποδέχθηκε στο παρκέ, εκεί όπου οι παίκτες τον περίμεναν, τον αγκάλιασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του, μετά τα όσα πέρασε στο Παπαστράτειο.

Γιάννης Αλαμπασύνης ΣΕΦΓιάννης Αλαμπασύνης ΣΕΦΓιάννης Αλαμπασύνης ΣΕΦ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς