16.2 C
Athens

«Κατάπιε» τον κουρασμένο Πανιώνιο ο Ατρόμητος (vids)

Με «τριάρα» κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ατρόμητος έδειξε να ξεπερνά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από την ΑΕΚ και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας

Με εντυπωσιακή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 3-0 του κουρασμένου Πανιωνίου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με το γκολ του Ντουρμισάι στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα τον Αλβανό στράικερ σε θέση οφσάιντ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ που δικαιούταν βάσει της εικόνας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός ανατράπηκε από τον Μαξίμοβιτς κι έτσι ο διαιτητής υπέδειξε σωστά την παράβαση.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο Πανιώνιος, ο νσικουλού έκανε το γύρισμα από τα δεξιά κι ο Μπανανά στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ενσικουλού που ήταν από τους καλύτερους για τον Ατρόμητο έβαλε το «κερασάκι» στην… τούρτα στο 53′ όταν μετά από όμορφη συνεργασία με τον Μανούσο εκτέλεσε τον Μανοΐλοβιτς για το 3-0.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μπει ουσιαστικά στην αναμέτρηση, καθώς έδειξε σημάδια κούρασης και μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου οδηγήθηκε στην παράταση.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν.

Κίτρινες: 26′ Ενσικουλού/18′ Μαξίμοβιτς, 34′ Μπουμάλ

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες (84′ Κορτ), Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μανούσος (72′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Ενσικουλού (72′ Μπρούνο).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος (87′ Οικονομίδης), Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (62′ Άρσε), Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς (74′ Καμαρά), Ντουρμισάι, Μπουμάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς