18.7 C
Athens

Τραγωδία στην Αργυρούπολη: Αυτοκτόνησε 14χρονος λόγω bullying από τους συμμαθητές του

Τον βρήκαν οι γονείς του απαγχονισμένο στο σπίτι • Είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε ότι είχε πέσει θύμα bullying

Mια τραγική ιστορία που φέρνει στο μυαλό εικόνες της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη σημειώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, όπου ένας 14χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

Το νεαρό αυτόχειρα βρήκαν οι τραγικοί γονείς του μόλις γύρισαν στο σπίτι. Είχε αφήσει σημείωμα για την αυτοκτονία του, αναφέροντας ότι φίλοι και συμμαθητές του τού έκαναν bullying.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από πάρτι, πήρε τηλέφωνο τους γονείς του να δει τι ώρα θα επέστρεφαν κι εκείνοι, για να βεβαιωθεί ότι έχει χρόνο να εκτελέσει το σχέδιό του.

Στη συνέχεια, έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του. Οι γονείς είδαν το παιδί απαγχονισμένο και ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με φωνές και ουρλιαχτά.

Το παιδί άφησε σημείωμα, στο οποίο έγραφε «θέλω να καταστρέψετε, αυτούς που με κατέστρεψαν».

Ειδικότερα όπως αναφέρει, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα, «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια, αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι φυσικό, ενώ την υπόθεση ξεκίνησε ήδη να ερευνά το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του αυτόχειρα είναι μέλος της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων και ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς