23.1 C
Athens

Εύκολα ο Ήφαιστος Λήμνου, βυθίζεται ο Κολοσσός

Ο Ήφαιστος Λήμνου συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League, καθώς πέρασε και από τη Ρόδο, το απόγευμα του Σαββάτου (2/3), νικώντας τον Κολοσσό με 78-60, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα για τον Κολοσσό H Hotels δεν είναι ιδανικά, καθώς βυθίζεται ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου δυσκολεύτηκε για το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Κολοσσό να δείχνει ότι θα γωνιστεί μέχρι τέλους για να κατακτήσει μία υπερπολίτιμη νίκη.

Ωστόσο, από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα, ο Ήφαιστος Λήμνου επιβλήθηκε των γηπεδούχων και έκλεισε το πρώτο μισό του αγώνα στο +11 (38-27).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν και στη συνέχεια να αυξήσουν το προβάδισμά τους.

Έτσι έφτασαν στην εύκολη επικράτηση με 78-60, με κορυφαίο τον Άντριου Γουίγκινς με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο Ήφαιστος βελτίωσε το ρεκόρ του σε 9-8 και ανέβηκε στην έβδομη θε΄ση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ομάδα του Στέργιου Κουφού βυθίστηκε στο 2-15 και τα πράγματα πλέον γίνονται ακόμα πιο δύσκολα στην υπόθεση παραμονής.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 27-38, 41-54, 60-78

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς