24 C
Athens

Οργή για την δήλωση Ψινάκη ότι «κοιμάται ήσυχος» (vid)

Ο Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα. Εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη...»

Η πυρκαγιά που κατέκαψε τον Ιούλιο το Μάτι και πήρε μαζί της 100 ανθρώπους, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, είναι βαθιά χαραγμένη στην συλλογική μνήμη των Ελλήνων.

Ο Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα. Εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, προσωπικά. Αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα, θα βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα. Αυτό που μπορούσαμε να έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει».

Η δήλωση του Ηλία Ψινάκη σχολιάστηκε και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό του Ant1 ανέφερε: «Με 100 νεκρούς και με εικόνες που έχουμε ακόμη στα μάτια μας, με ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί… να βγαίνει ένας άνθρωπος να λέει ότι κοιμάται ήσυχος το βράδυ, θα πρέπει να ντρέπεται. Λυπάμαι τόσο που ζω σε έναν τόπο που οι άνθρωποι δεν έχουν ευθιξία! Τι θα πει κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ; Θρασύτατε!». Ο Άρης Καβατζίκης συνέχισε: «Να βγάλει τα γυαλιά και να κοιτάξει τον κόσμο λίγο στα μάτια ο κύριος Ψινάκης! Αρκετά πια με τα μαλλιά, τα γυαλιά και τα φουσκωτά και τα πάρτι. Μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα με τις εικόνες που έχουμε ζήσει. Σας παρακαλούμε με τις αηδίες».

Η οργή για τη δήλωσή του κ. Ψινάκη είναι εμφανής στο Twitter:

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς