18.4 C
Athens

Προπονητής Νότιγχαμ: «Ο Μαρινάκης ήρθε για να μείνει»

Ενθουσιασμένος από τα πλάνα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακατασκευή του γηπέδου της Νότιγχαμ εμφανίστηκε ο Μάρτιν Ο΄Νιλ

Τα φιλόδοξα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακατασκευή του γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ ενθουσίασαν τον Μάρτιν Ο’Νιλ.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ σχολίασε την επένδυση του μεγαλομετόχου της αγγλικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας φανταστικά τα σχέδια του Μαρινάκη για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

«Η ανακατασκευή του γηπέδου μου άνοιξε τα μάτια σε σχέση με τη φιλοδοξία του. Στις αρχικές μας συζητήσεις δεν είχαμε κάνει μια ολοκληρωμένη κουβέντα σχετικά με τα σχέδια του για το City Ground.

Το σχέδιά του για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία ακούγονται φανταστικά. Είναι πολύ θετικό το ότι βρίσκεται εδώ με μακροπρόθεσμα πλάνα. Ήρθε για να μείνει και αυτό φαίνεται από τα χρήματα που επενδύει σε ομάδα της Championship.

Και η Τότεναμ χτίζει ένα απίθανο στάδιο, αλλά μιλάμε για την Premier League, όπου διακινούνται μεγάλα ποσά. Πρόκειται για τα δικά του χρήματα και αυτό είναι απίστευτα ενθαρρυντικό για την ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς