24.2 C
Athens

«Σόκαρε» την Ίντερ η Κάλιαρι και «κλείδωσε» την παραμονή

Η Κάλιαρι έκανε την νίκη της χρονιάς κόντρα στην Ίντερ με 2-1, «κλείδωσε» την παραμονή και έβαλε σε γερούς μπελάδες την Ίντερ σε ότι αναφορά την τρίτη θέση...

Σοκ για την Ίντερ που ηττήθηκε με 2-1 από την Κάλιαρι στο πλαίσιο τς 26ης αγωνιστικής της SERIE A και πλέον η υπόθεση Τσάμπιονς λιγκ είναι «ανοιχτή» περισσότερο από κάθε αλλη στιγμή στην εφετινή σεζόν..

Η Κάλιαρι από την πλευρά της εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία φτάνοντας τους 27 βαθμούς αποσπόμενη εννιά βαθμούς από την «επικίνδυνη ζώνη».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν πολύ την Ιντερ, και κατάφεραν να απειλήσουν στο 15′ με τον Παβολέτι. Αυτή ήταν η προειδοποίηση…

Οι Νερατζούρι όμως δε το έπιασαν το μήνυμα και 15 αγωνιστικά λεπτά μετα, ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» τους.

Στο 31′ η Κάλιαρι πήρε «κεφάλι» στο σκορ με την κεφαλιά του Τσεπιτέλι μετά από εκτέλεση το φάουλ του Τσιγκαρίνι.

Η Ίντερ κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λαουτάρο στο 28′ μετά από σέντρα του Ναϊγκολάν.

Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια πίεσαν για το 2ο γκολ αλλά αυτό, τελικά, ήρθε από την Κάλιαρι και ήταν στο 43′ με την πολύ ωραία ενέργεια του Παβολέτι, ο οποίος έβαλε ξανά μπροστά τους Ροσομπλού (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατακράτος αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή σε ένα τρίτο γκολ.

Ωστόσο αυτό δεν τους κόστισε καθώς κράτησαν μέχρι το τέλος το 2-1 και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους κάνει να βλέπουν την συνέχεια με πολύ περισσότερη αισιοδοξία και πολύ λιγότερο αγχος.

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Παζακάνε, Πελεγκρίνι, Φαραγκό, Τσιγκαρίνι (70′ Μπράνταριτς), Ιονίτα (86′ Παντοΐν), Μπαρέλα, Ζοάο Πέδρο (81′ Ντεσπόντοφ), Παβολέτι.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα (83′ Καντρέβα), Βεσίνο (68′ Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς (87′ Ρανόκια), Πολιτάνο, Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Λαουτάρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς