17.8 C
Athens

Δικαίωσε Καρυπίδη το ΣτΕ στη διαμάχη με Μαρινόπουλο

Το ΣτΕ δικαίωσε τον ισχυρό άνδρα του Άρη στη διαμάχη του με τον Μαρισνόπουλο

Η δικαίωση του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά και γενικότερα των επιχειρηματιών στη διαμάχη τους με τον Μαρισνόπουλο, ήρθε με απόφαση του ΣτΕ την Παρασκευή (1/3).

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δικαιώνονται οι προμηθευτές που είχαν καταβάλει ΦΠΑ στο Δημόσιο, για ποσά τιμολογίων που δεν παρέλαβαν ποτέ από τον Μαρινόπουλο.

Να σημειωθεί ότι αυτή η είδηση αφορά εμέσως και τον Άρη.

Αναλυτικά η απόφαση του ΣτΕ:

«Σε συνέχεια προσφυγών επιχειρήσεων – προμηθευτών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος Α.Ε., το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εξέδωσε απόφαση με αριθμό 355/2019, η οποία δικαιώνει πλήρως τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ). […]

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) καλεί τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να προβούν άμεσα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων που θα αποκαθιστούν μια κατάφωρη αδικία σε βάρος πλήθους μεταποιητικών επιχειρήσεων της χώρας μας, οι οποίες αναίτια πλήρωσαν ΦΠΑ για ποσά τιμολογίων τα οποία ποτέ δεν εισέπραξαν» […]

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ανέβασε και σε story στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την είδηση με το σχόλιο: «Άρχισαν τα.. όργανα. Με το δεξί ο Μάρτιος».

Δείτε την ανάρτηση του Θόδψρου Καρυπίδη:

Καρυπίδη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς