26.1 C
Athens

Μαρινάκης στα αποδυτήρια: «Διοίκηση και κόσμος το μόνο που νιώθουν είναι ντροπή»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε «φαρμακωμένος» στα αποδυτήρια, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή ως το καλοκαίρι αλλά άφησε να εννοηθεί πως όλοι πλέον είναι υπό κρίση

Πριν προλάβει να μπει ο Μάρτιος, ο Ολυμπιακός τέθηκε ουσιαστικά εκτός στόχων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε φαρμακωμένος στα αποδυτήρια και μιλώντας σε παίκτες και προπονητή άφησε να εννοηθεί ότι όλοι είναι υπό κρίση, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι το καλοκαίρι δεν υπάρχει θέμα προπονητή:

«Κόντρα σε έναν ασύμμετρο πόλεμο, εμείς έπρεπε να ήμασταν από ατσάλι. Και η διοίκηση και ο κόσμος αυτό που νιώθει είναι ντροπή. Ξέρουμε τι συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο έπρεπε να είμαστε καλύτεροι. Σε αυτά τα ματς, μπαίνεις και προκρίνεσαι. Δεν χωράει καμία άλλη κουβέντα, πέρα από ότι είναι ντροπή για τον σύλλογο. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Έχουν όλοι τα πάντα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, από το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Στόχος δεύτερης θέσης για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει. Στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αποτύχαμε. Σήμερα μαχαιρωθήκαμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των οργανωμένων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς