27.7 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν είναι δική μας η ανακοίνωση για το χέρι του Μάνταλου»

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» και δεν προώθησε κείμενο σε βάρος της ΕΠΟ, μετά το χέρι του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη

Αρνήθηκε ο Ολυμπιακός ότι έχει σχέση με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» και βέβαια ότι προώθησε την διαρροή για το χέρι του Μάνταλου στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη που προβλήθηκε από αυτήν στην έντυπη και την ηλεκτρονική μορφή της.

Στον Ολυμπιακό ασκήθηκε δίωξη για δυσφήμιση των ποδοσφαιρικών αρχών, αλλά δεν προέκυψε ότι η όποια θέση διατυπώθηκε εκπονήθηκε και προωθήθηκε από την ΠΑΕ.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τιμωρηθεί υποστήριξαν ο δικηγόρος της ΠΑΕ  Ιωάννης Χατζησαββάογλου και ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων Δημήτρης Αγραφιώτης στην απολογία τους στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

«Είναι ένα άρθρo, το οποίο δημοσιεύτηκε στον Πρωταθλητή και ήταν ανυπόγραφο. Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν σχετίζεται με τον Ολυμπιακό σε κανένα επίπεδο. Προσπαθούσαμε να διαγνώσουμε κάποια σύνδεση του άρθρου με φορέα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον Ολυμπιακό και δεν βρήκαμε τίποτα. Αρνούμαστε ότι συνδέεται με τον Ολυμπιακό, ούτε με τρίτο που συνδέεται με τον Ολυμπιακό» είπε ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Η συγκεκριμένη διαρροή κυκλοφόρησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» την επομένη του αγώνα, αλλά κυκλοφόρησε επίσης και σε σάιτ λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ο κύριος Αγραφιώτης έκανε ΕΔΕ εντός της ΠΑΕ και πήγε και ρώτησε σε όλα τα τμήματα, μέχρι και το τμήμα καθαριότητας. Κανένας από κανένα τμήμα δεν διοχέτευσε κάτι. Δεν είχαμε καμία υποχρέωση νομικά να το διαψεύσουμε» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης, που κατέθεσε ως μάρτυρας είπε «πάγια θέση της ΠΑΕ είναι οποιαδήποτε ανακοίνωση, επίσημη θέση να δημοσιεύεται στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ. Κανείς στην ΠΑΕ δεν ήξερε πως γράφηκε το δημοσίευμα. Δεν μας ανησύχησε από τη στιγμή που δεν είναι επίσημη θέση».

Η… θέση που ενόχλησε

Ποιο είναι το περιεχόμενο της θέσης που ενόχλησε και μπορεί να μην απηχεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά αναδείχθηκε στα ΜΜΕ; Τι ανέφερε;

«Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΟ της εξυγίανσης για τον κατήφορο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που δεν έχει τελειωμό. Όλος ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει…

Δυο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ σήμερα στη Νέα Σμύρνη αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, για μια ακόμα φορά. Τα ίδια και τα ίδια. Κάθε Κυριακή.

Και όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί τον κύριο Μελισσανίδη που… αποταμίευσε τα χρήματα του Champions League αντί να ενισχύσει την ομάδα του. Γιατί να την ενισχύσει;

Έχει σέντερ φορ τον Θωμά Μητρόπουλο, έξω δεξιά τον… Μότσαρτ και δεκάρι τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο. Στην άμυνα Τριτσώνης, Κουκουλάκης και Μέλο Περέιρα και εξωφυλαρούχας ο Δέδες.

Και στην σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι αυτοί επιβιώνουν και μεγαλουργούν.

Όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί και τον κύριο Σαββίδη. Τι να τον κάνει τον Πρίγιοβιτς όταν παίζει στη «δική του» ΕΠΟ; Όταν παίζει με τους Γραμμένους του και τους Βρακάδες του και με τους διαιτητές τους, που τα… χέρια του Βιερίνια τα βλέπουν πόδια και με ομάδες δορυφόρους πρόθυμες όχι μόνο να παίξουν φιλικά με τον «επενδυτή» αλλά και να χτυπήσουν δολοφονικά και τους παίκτες των αντιπάλων του;

Ομάδες που κάποτε έβγαζαν πέντε ανακοινώσεις για τη διαιτησία μέχρι το ημίχρονο και τώρα, μουγγοί, πάνε για… μπεκάτσες.

Επίσης, όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί τις επιτροπές εξομάλυνσης και τους παχυλά αμειβόμενους «εξομαλυντές».

Οι Μάνταλοι και οι Βιερίνια θα συνεχίσουν να παίζουν με τα χέρια χωρίς να τιμωρείται κανείς, οι διαιτητές θα αγνοούν τους κανονισμούς και οι διοργανώσεις θα είναι διοργανώσεις παρωδία, όπως κατάντησε το Κύπελλο Ελλάδος η ΕΠΟ προκαλώντας θυμηδία σε όλους.

Και κατά τα άλλα κάποιοι θα μιλούν ανερυθρίαστα για εξυγίανση και εξομάλυνση.

Η αγανάκτηση όλων των ομάδων, όλων των φιλάθλων -όχι μόνον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ξεπέρασε τα όρια και πλέον δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Ως εδώ.

Ας πάρει πλέον θέση και η FIFA/UEFA για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό ήθελαν να κάνουν και εγκαταστάθηκαν ως «επίτροποι» στην Ελλάδα;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες να σταματήσει αυτή η παρωδία.

Και πλέον ήρθε η ώρα να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους με ονοματεπώνυμα.

ΥΓ.: Για την κυβέρνηση και τον Υπουργό Αθλητισμού, δε χρειάζεται να γίνει αναφορά, ξέρουμε και ξέρουν όλοι τι ακριβώς θέλουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς