17.7 C
Athens

Επική συμφωνία 650 εκατ. λιρών για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Σε συμφωνία με την PUMA έφτασε η Μάντσεστερ Σίτι και στα επόμενα δέκα χρόνια θα εισπράξει συνολικά 650 εκατ. λίρες

Η Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε στη σύναψη της δεύτερης ακριβότερης συμφωνίας στην Αγγλία με την PUMA, καθώς σε βάθος δεκαετίας θα της αποφέρει 650 εκτ. λίρες.

Οι δύο πλευρές έφτασαν στο deal και έτσι η PUMA θα ντύνει τους «Πολίτες» για τα επόμενα δέκα χρόνια, αποκλειστικά.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί παίκτες της Σίτι ήδη χρησιμοποιούσαν την εν λόγω εταιρία για να ντύνονται και αυτό βοήθησε ώστε οι δύο πλευρές να πετύχουν τη συμφωνία που ήθελαν.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο, τονίζοντας: «Είναι μια ιστορική μέρα για εμάς διότι αυτό που κάνουμε δεν έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια, μια πρωτοφανής συνεργασία που καλύπτει πέντε ομάδες σε τέσσερις ηπείρους».

Επίσης, στη συμφωνία αναφέρθηκε και ο Μπιορν Γκούντεν, διευθύνων σύμβουλος της PUMA: «Η συνεργασία της Πούμα με το City Football Group είναι η μεγαλύτερη συμφωνία που έχουμε κάνει ποτέ τόσο στο πεδίο όσο και στη φιλοδοξία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία αυτή, της οποίας η επιτυχία, η φιλοδοξία και η κινητήρια δύναμη για την καινοτομία βλέπει να θέτουν νέα πρότυπα, από και προς το γήπεδο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσβλέπουμε στην οικοδόμηση της πιο πρωτοποριακής εταιρικής σχέσης στο ποδόσφαιρο, επαναπροσδιορίζοντας το μοντέλο αθλητικής σύμπραξης τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού. Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τις επιδόσεις στο χώρο, καθώς και την κουλτούρα του ποδοσφαίρου, σε τομείς όπως η μουσική, τα τυχερά παιχνίδια και τη μόδα για να συνδέσουμε και να εμπνεύσουμε το στυλ κάθε ομάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς