22.4 C
Athens

Χωριανόπουλος: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ο Άκης Μάντζιος αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου μετά τον άδικο αποκλεισμό του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Χωριανόπουλο να τον εκπροσωπεί

Ο Πανιώνιος «σφάχτηκε στο γόνατο» από τον διαιτητή Σκουλά στην Τούμπα, ο οποίος έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκείμενου να στείλει τον «δικέφαλο» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Άκης Μάντζιος αγανακτισμένος από τα όσα είδε να διαδραματίζονται εις βάρος της ομάδας του στο τερέν της Τούμπας αρνήθηκε να πάει στην Συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου είναι από τους πλέον ήπιους χαρακτήρες και άνθρωπος που πάντα προσέχει τα λεγόμενα του σεβόμενος πάντα τον αντίπαλο,ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση ένιωσε ότι τον πνίγει το δίκιο του και δεν παρέστην στην Συνέντευξη Τύπου, με τον συνεργάτη του Γιώργο Χωριανόπουλο να τον εκπροσωπεί σ’ αυτήν.

Ο Χωριανόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την προσπάθεια του και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του άξιζαν την πρόκριση

«Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας. Κάναμε μια αξιέπαινη προσπάθεια. Θεωρώ πως αξίζαμε την πρόκριση. Στόχος μας πλέον το πρωτάθλημα», τόνισε και αποχώρησε αρνούμενος να δεχτεί ερωτήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς