18 C
Athens

Χαριστέας: «Έχω υπάρξει θύμα bullying, διέξοδος ο αθλητισμός»

Ο Άγγελος Χαριστέας αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα bullying σε μικρή ηλικία, αλλά ο αθλητισμός του προσέφερε διέξοδο

Ο Άγγελος Χαριστέας προχώρησε σε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα «Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Τη Δευτέρα (4/3, 9:30) θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο ο τρίτος ετήσιος φιλικός αγώνας «Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό», ανάμεσα Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και τους Διεθνείς Ποδοσφαιριστές – Πρωταθλητές Ευρώπης Legends 2004.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, με τον Άγγελο Χαριστέα να παραδέχεται ότι έχει υπάρξει θύμα bullying.

Αρχικά ο Άγγελος Χαριστέας υποστήριξε: «Ο αθλητισμός είναι διέξοδος από τέτοιες καταστάσεις. Δεν ντρέπομαι να το πω. Ο αθλητισμός δίνει διέξοδο σε ένα παιδί, το κάνει πιο δυνατό, αποκτάει αυτοπεποίθηση και μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια κρούσματα. Είμαι ένα ζωντανό παράδειγμα . Ίσως είμαι ένα παράδειγμα που θα πρέπει να δουν τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και γιατί μας κάνει πιο δυνατούς».

Ενώ πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η λέξη bullying, αλλά υπήρχε ο εκφοβισμός, το «πέσιμο», η βία και μία από τις διεξόδους ήταν ο αθλητισμός. Δόξα τω Θεώ ακολούθησα αυτό το δρόμο και ξεπέρασα αυτά τα προβλήματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς