15.8 C
Athens

«Οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να σώσουν τον Χάνεϊκατ» (pic)

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ βρήκε τραγικό θάνατο και ένα μέλος της οικογένειας του τόνισε πως οι αστυνομικοί όφειλαν να επέμβουν πιο γρήγορα

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ έφυγε από τη ζωή χθες, με τις Αρχές του Λος Άντζελες να μιλούν για αυτοκτονία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές έλαβαν τηλεφώνημα από την μητέρα του 28χρονου άσου η οποία έκανε λόγο για αλλόκοτη συμπεριφορά του. Μετά από αυτό, ο Αμερικανός ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, με τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο λίγο αργότερα και να βλέπουν νεκρό τον Χάνεϊκατ.

Τα πρώτα ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ανέφεραν πως ο Χάνεϊκατ αντάλλαξε πυρά με τους αστυνομικούς, ωστόσο λίγο αργότερα διαψεύστηκαν. Λίγες ώρες αργότερα, σε νέα ενημέρωση σχετικά με τα αίτια του θανάτου του πρώην άσου της Χίμκι και της Αναντολού Εφές αναφέρεται πως δεν χτυπήθηκε από σφαίρα αστυνομικού. Αντιθέτως, η Αστυνομία του Λος Άντζελες υποστήριξε πως ο Χάνεϊκατ αυτοκτόνησε.

Μέλος της οικογένεια του πρώην παίκτη της Χίμκι μίλησε σήμερα σε Ισραηλινό δημοσιογράφο, ξεδιαλύνοντας λίγο το θολό τοπίο για τα αίτια του θανάτου καθώς ανέφερε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβόλησε τους αστυνομικούς ο Τάιλερ, ενώ τόνισε πως αν έμπαιναν νωρίτερα στο σπίτι του, ίσως και να τον είχαν σώσει.

«Ήρθε από τη Ρωσία με κακή διάθεση, Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβόλησε τους αστυνομικούς. Ο πυροβολισμός που άκουσαν οι αστυνομικοί ήταν τότε που αυτοπυροβολήθηκε.. Περίμεναν ώρες έξω από το σπίτι μέχρι να μπουν μέσα, Θα μπορούσαν να τον είχαν σώσει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς