19 C
Athens

Ο Σφαιρόπουλος στο μικροσκόπιο της Euroleague (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο αναμορφωτής της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Euroleague εστιάζει στον Έλληνα τεχνικό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αλλάξει άρδην την χρονιά της Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Euroleague αποφάσισε να… ανακρίνει τον Έλληνα κόουτς.

Ο δύο φορές φιναλίστ της Euroleague με τον Ολυμπιακό, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πήρε το χρίσμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να αλλάξει τη φετινή της πορεία και μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να διεκδικεί την είσοδο της ισραηλινής στα playoff της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «Όταν ήρθα προσπάθησαν να αλλάξω τη νοοτροπία των παικτών. Το πως θα παλέψουν για να πάρουν τις νίκες. Προσπάθησα να αλλάξω πρώτα την άμυνα και κατά δεύτερον να παίζουμε πιο γρήγορα στην επίθεση.

Πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα μας. Μπορούμε να είμαστε πιο σταθεροί στην απόδοσή μας».

Για τον Έλληνα τεχνικό μίλησε και ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι λέγοντας: «Πιστεύω ότι έχει μπει πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας (ο Σφαιρόπουλος) και θα είναι σίγουρα ο προπονητής μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, έτσι ώστε να φτάσουμε και πάλι την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε».

Δείτε το video της Euroleague:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς