19 C
Athens

Συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ ο Ολυμπιακός

Χωρίς προσθήκη ξένου παίκτη θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός - Προτιμήθηκε να μη γίνει βεβιασμένη μεταγραφή της τελευταίας ώρας

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει σε κάποια προσθήκη παίκτη, στην εκπνοή της προθεσμίας για μεταγραφές και θα καλύψει το κενό του Στρέλνιεκς εκ των έσω.

Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» και η διοίκηση των Πειραιωτών άναψε το «πράσινο» φως για μία μεταγραφή.

Ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια επιπόλαια προσθήκη, μια και οι περιπτώσεις που του παρουσιάστηκαν (Μακφάντεν κ.α.) δεν τον ικανοποίησαν.

Με τις ώρες να περνούν και την προθεσμία να φτάνει στο τέλος της, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής δεν θέλησε να κάνει μία κίνηση που θα μπορούσε να κάνει περισσότερο κακό, απ’ ό,τι καλό στην ομάδα του.

Ο Μπλατ κινείται στη λογική «Θα πάρουμε είτε έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά είτε θα μείνουμε όπως είμαστε».

Οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν δύο πολύ μεγάλους παίκτες, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν ευγενικά, πριν η κουβέντα φτάσει στο οικονομικό ζήτημα. Έτσι, ο Ντέιβιντ Μπλατ, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μία βιαστική και επιπόλαια κίνησή που θα μπορούσε να φέρει αναταραχές στο εσωτερικό της ομάδας.

Ούτως ή αλλιώς ο Ολυμπιακός πρόσθεσε πρόσφατα στο ρόστερ του έναν νέο γκαρντ και η προσθήκη ενός ακόμα νέου, ίσως να αποδεικνυόταν λάθος. Για αυτό και ο Μπλατ αποφάσισε να μείνει με το υπάρχον ρόστερ και να καλύψει το κενό του Λετονού εκ των έσω.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς