23.5 C
Athens

«Έπνιξαν» τη Γιαντράν οι Πρωταθλητές Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, καθώς διέλυσε την Γιαντράν μέσα στην Κροατία (3-8)

Ο Ολυμπιακός έδειξε γιατί είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς με μία εκπληκτική εμφάνιση νίκησε στην Κροατία τη Γιατράν με 8-3. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν εξαιρετικού, κυρίως στην άμυνα, και παρέμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Final 8 του Champions League.

Από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο φάνηκαν οι διαθέσεις του Ολυμπιακού, καθώς προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Σκουμπάκη και Ομπράντοβιτς. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους». Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ξανά να σκοράρουν και η ομάδα του Πειραιά με σερί 4-0 εκτόξευσαν τη διαφορά στα έξι γκολ (0-6).

Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε στην τρίτη περίοδο και δέχτηκε τρία τέρματα, αλλά δεν ήταν ικανά να αλλάξουν ρου της ιστορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και πήραν τη σημαντική νίκη με 8-3.

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-4, 3-1, 0-1

Γιαντράν: Άνιτς, Ντέλιτς, Ζόβιτς 2, Κράπιτς, Μπούτιτς, Πεΐκοβιτς, Πάουερ, Πόποβιτς, Βίσκοβιτς, Μιλάρντοβιτς 1, Σέτκα, Κόβατσιτς, Πόντραγκ

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς