15.9 C
Athens

Απολογία και πρόστιμο 220.000 ευρώ στον Κέπα για το επεισόδιο με Σάρι

Ο Κέπα απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του προς τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Σάρι και δέχθηκε τσουχτερό πρόστιμο από τη διοίκηση της Τσέλσι

Ο Κέπα απολογήθηκε στη διοίκηση της ομάδας για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτυ και δέχθηκε πρόστιμο ύψους 190.000 λιρών (220.000 ευρώ).

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνήθηκε να γίνει αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Σάρι λίγο πριν από την ολοκλήρωση της παράτασης στον τελικό του Καραμπάο Καπ, με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, το θέμα θεωρείται λήξαν μετά από την απολογία του 24χρονου πορτιέρε και το τσουχτερό πρόστιμο των 190.000 λιρών που του επιβλήθηκε από τη διοίκηση των Λονδρέζων.

Η Τσέλσι ανάρτησε, μάλιστα, την απολογία του Κέπα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να δέχεται οποιαδήποτε ποινή του επιβληθεί.

Συγκεκριμένα ο Κέπα είπε στην απολογία του: «Παρά το γεγονός ότι υπήρξε παρεξήγηση, έκανα ένα μεγάλο λάθος αναφορικά με το πως χειρίστηκα την κατάσταση. Θέλω να ζητήσω συγνώμη προσωπικά από τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, το κλαμπ και τους οπαδούς. Θα μάθω από αυτό το επεισόδιο και θα αποδεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία μου επιβληθεί από την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς