18.8 C
Athens

Χασάν: « Να πάρουμε το Κυπέλλο και να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση»

Ο Χασάν ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον ΟΦΗ σημειώνοντας χατ-τρικ, γεγονός που τον έκανε πολύ χαρούμενο όπως δήλωσε, ενώ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και την κατάληψη της δεύτερης θέσης τουλάχιστον

Χαρούμενος για το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ ήταν ο Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο φορ του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει πως στόχος των ερυθρολεύκων είναι το Κύπελλο και μίνιμουμ η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

 

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χασάν: «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πετυχαίνω χατ-τρικ, ελπίζω να πετύχω πολλά περισσότερα. Όταν πετυχαίνεις τρία γκολ φυσικά και είσαι χαρούμενος, όμως το σημαντικό είναι ότι αυτά τα τέρματα βοήθησαν την ομάδα να πάρει ακόμη μια νίκη. Γι αυτό άλλωστε ήρθα εδώ.

 

Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλά δύσκολα ματς, σε αυτές τις δύο πιο σημαντικές εβδομάδες της σεζόν με παιχνίδι κάθε τρεις μέρες.

 

Δεν είναι εύκολο όταν συμβαίνει αυτό, είμαστε αρκετά κουρασμένοι και νομίζω στα ματς που δώσαμε κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

 

Παίζαμε πάντα για τη νίκη ακόμη κι αν δεν τα καταφέραμε, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος.

 

Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο, όμως είναι δύσκολο τώρα. Τώρα πρέπει λοιπόν να εξασφαλίσουμε τη 2η θέση και να πάρουμε το Κύπελλο για να δώσουμε έναν τίτλο στον σύλλογο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς