19.9 C
Athens

Πέθανε το παιδί της γιατί… πάρταρε με φίλους!

Η 21χρονη Maria Plenkina από τη Ρωσία, εγκατέλειψε το 3 ετών παιδί της, μόνο του στο σπίτι, χωρίς φαγητό και νερό, για να βγαίνει με τους φίλους της

Η 21χρονη Maria Plenkina από τη Ρωσία, εγκατέλειψε το 3 ετών παιδί της, μόνο του στο σπίτι, χωρίς φαγητό και νερό, για να βγαίνει με τους φίλους της.

Το κοριτσάκι, η μικρή Kristina, πέθαινε από την πείνα, τη στιγμή που η μητέρα της ξεφάντωνε σε πάρτι για μια βδομάδα. Τη 3χρονη βρήκε η γιαγιά της, η 47χρονη Irina Plenkina. Η γιαγιά της μικρής επισκέφθηκε το σπίτι για να δώσει στην εγγονή της το δώρο των γενεθλίων της.

Η 47χρονη γιαγιά του παιδιού κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία, όμως το προσωπικό του ασθενοφόρου διαπίστωσε το θάνατο του παιδιού.

Η Irina είπε ότι ερχόταν καθημερινά σε επαφή με τη Maria, η οποία τη διαβεβαίωνε πως η μικρή ήταν μια χαρά. Στην πραγματικότητα η μητέρα είχε κλειδώσει το παιδί της στο δωμάτιό του, χωρίς νερό και φαγητό για μέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Maria εγκατέλειψε το κοριτσάκι της για μια βδομάδα για να πηγαίνει σε πάρτι με φίλους. Μάλιστα δεν έδειξε καμία λύπη για το θάνατο της μικρής Kristina.

Η μητέρα δήλωσε δίχως ίχνος μετάνοιας: «Ναι, έφυγα, έκλεισα το νερό και άφησα το παιδί χωρίς νερό και φαγητό».

Η γιαγιά του παιδιού δήλωσε: «Μου είπε ψέματα ότι όλα ήταν καλά, Ποτέ δεν πίστευα ότι η Maria θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο…

Αν είχα υποψιαστεί κάτι, θα έπαιρνα εγώ το παιδί. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν ήξερα την ίδια μου την κόρη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς