21.5 C
Athens

Ο Νίνο έπαθε… DPG και βρίζει στο instagram λόγω Vemily! (pic,vid)

Η δημοτικότητα του καταπληκτικού cover του «Είμαι ένας άλλος» από τη Vemily έκανε έξαλλο τον Νίνο που τα έβαλε με το youtube επειδή εμφανίζει το τραγούδι στα προτεινόμενα!

Ο Νίνο Ξυπολιτάς είναι ένας από τους αγαπημένους… αοιδούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (aka DPG) και ειδικά το «Είμαι ένας άλλος» αποτελεί κάτι σαν ύμνο για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν είμαστε ειδικοί στην Ψυχολογία για να υπεισέλθουμε σε επιστημονικές αναλύσεις σχετικά με το τι είναι αυτό που προκαλεί την έντονη ταύτιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το συγκεκριμένο τραγούδι. Το σίγουρο είναι πως η παρέα του Νίνο με τον DPG μάλλον τον… χαλάει, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του στα social media.

Ένα cover (διασκευή) του «Είμαι ένας άλλος» από μια υπερταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια στο youtube ονόματι Vemily, έχει κάνει πάταγο με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Αυτή η πρακτική εφαρμόζεται κατά κόρον εδώ και χρόνια στο youtube, αλλά ο Νίνο μάλλον δε συμφωνεί.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εκτέλεση έχει κερδίσει τέτοια δημοτικότητα (το youtube το έχει τοποθετήσει στις Τάσεις και στα Προτεινόμενα) και που αναπόφευκτα βάζει σε σύγκριση την αυθεντική βερσιόν με αυτή της Vemily. Η οποία είναι καταπληκτική, δίχως στουντιακά εφέ και χωρίς τις επαγγελματικές τεχνικές μιξάζ που χρησιμοποιούνται στις ηχογραφήσεις των μεγάλων εταιριών.

Και επειδή εδώ δεν χωράνε οπαδικά, είναι ξεκάθαρο πως η φωνάρα της Vemily επισκιάζει οτιδήποτε ακούγεται στην πρώτη εκτέλεση του Νίνο.

Αν δε μας πιστεύετε, ακούστε τις δυο βερσιόν και κάντε τις συγκρίσεις και τότε θα καταλάβετε την οργή του γνωστού τραγουδιστή που έγραψε το παρακάτω στο instagram:

«Οι τάσεις στο YouTube θέλουν και συστάσεις ε; Τα αρχ… μου πάρτε εκεί στο Ελληνικό YouTube για αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο, που συμπλήρωσε με νόημα: «Με αγάπη πάντα, έτσι;».

Νίνο instagram Είμαι ένας άλλος vemily

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς