17.6 C
Athens

La Casa De Papel: Profesor και Berlin μαζί στα γυρίσματα! (vid)

Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν του La Casa de Papel συνεχίζονται και το μυστήριο γύρω από τη συνέχεια της σειράς πλανάται ακόμα

Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν του La Casa de Papel συνεχίζονται και το μυστήριο γύρω από τη συνέχεια της σειράς πλανάται ακόμα. Μία από τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα είναι ότι η γνωστή συμμορία έχει αλλάξει τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές της.

Ο Alvaro Morte, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Profesor, δημοσιοποίησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μαζί με τον Pedro Alonso, γνωστό στη σειρά ως Berlin, φαίνεται να είναι παρέα στα γυρίσματα της σειράς.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα του 3ου κύκλου είναι, εάν οι δυο τους είναι τελικά αδέρφια ή όχι, κάτι το οποίο ο Alonso έχει δηλώσει ότι θα ξεκαθαριστεί από την αρχή της νέας σεζόν. Η εμπλοκή του Berlin στον επερχόμενο κύκλο επιβεβαιώθηκε στο πρώτο teaser του Netflix.

Το πιο πιθανό σενάριο της επανεμφάνισής του είναι πως θα γίνει μέσω flashbacks, τα οποία θα εξηγούν το πώς γνωρίστηκαν οι δυό τους. Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους εθεάθησαν σε γυρίσματα μαζί, καθώς έγινε και πριν από μερικούς μήνες στη Φλωρεντία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την πλοκή της 3ης σεζόν θέλουν τη συμμορία να συνεργάζεται με τον νόμο και να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση μιας άλλης μεγάλης επερχόμενης ληστείας.

ΤοLa Casa De Papel 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το εκρηκτικό δίδυμο της σειράς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς