19.1 C
Athens

Γκουαρδιόλα: «Μην μας βάζετε επιπλέον πίεση»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να τον ρωτάνε, για το ενδεχόμενο κατάκτησης των τεσσάρων τρόπαιων που διεκδικεί η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μέσα και στους τέσσερις στόχους της και διεκδικεί όλα τα τρόπαια. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε γι αυτό και απάντησε ότι είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, καθώς ούτε ο Φέργκιουσον δεν τα κατάφερε, ενώ σημείωσε ότι είναι άδικο να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις τώρα και είναι άδικο να βάζουν επιπλέον πίεση στους παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Ρωτήστε με ξανά τον Απρίλη ή τον Μάιο και θα σας δώσω ειλικρινή απάντηση. Όχι τώρα, είναι άδικο για την ομάδα μου… Είναι αδύνατο να μιλήσουμε για τέσσερις τίτλους τον Φεβρουάριο. Πόσες φορές μια αγγλική ομάδα έχει κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους σε μια σεζόν; Είναι άδικο να μας βάζετε επιπλέον πίεση.

Ο Σερ Άλεξ άφησε πίσω του τεράστια κληρονομιά αλλά δεν έκανε ποτέ το καρέ. Η Λίβερπουλ τη δεκαετία του ’80 κυριαρχούσε στην Ευρώπη αλλά ποτέ δεν πήρε τόσους τίτλους μέσα σε μια χρονιά. Τον Μάιο θα δούμε.

Το θέμα αυτό “πουλάει”, αλλά είναι αναληθές και μετά θα λέει ο κόσμος ότι αποτύχαμε. Δηλαδή θα λένε ότι αποτύχαμε που πήραμε τρεις τίτλους κι όχι τέσσερις, τη στιγμή που δεν το έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος στην Αγγλία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς