21.9 C
Athens

Ο Αναστόπουλος επιστρέφει, το δούλεμα (στον Ολυμπιακό) συνεχίζεται!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος πήρε πίσω την απόφαση του να μην ξανασφυρίξει σε εγχώριες διοργανώσεις και ο Insider έχει το παρασκήνιο...

Δυο μέρες μετά την ιστορική απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων για αποχώρηση από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο, ο διαιτητής Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και ζήτησε να μην οριστεί ξανά σε εγχώριες διοργανώσεις.

Πόσο κράτησε αυτή η… παραίτηση; Μια εβδομάδα! Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Αναστόπουλος πήρε πίσω εκείνη την απόφαση, θέτοντας με νέα επιστολή τη σφυρίχτρα του στη διάθεση της ΚΕΔ!

«Κύριοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από τις 7/3 θα είμαι διαθέσιμος για τους αγώνες των πρωταθλημάτων σας. Με εκτίμηση, Παναγιώτης Αναστόπουλος».

Το μήνυμα της ΕΟΚ στον Ολυμπιακό

Τι μεσολάβησε άραγε από τις 15/2 μέχρι σήμερα ώστε να πάρει πίσω την απόφασή του ο Παναγιώτης Αναστόπουλος; Τι άλλαξε ώστε ο ρέφερι – συνώνυμο των ερυθρόλευκων παραπόνων σε αιώνια ντέρμπι να θεωρεί πως πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Επί της ουσίας τίποτα. Αν άλλαξε κάτι, αυτό συνέβη στο παρασκήνιο.

Οι πληροφορίες του Insider λένε πως η επιστροφή του Αναστόπουλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη μήνυμα της ΕΟΚ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο γνωστός ρέφερι δέχτηκε πιέσεις προκειμένου να ανακαλέσει την απόφασή του. Το γιατί μπορείτε ίσως να το φανταστείτε.

Στο μυαλό των… φαροφυλάκων, η «παραίτηση» Αναστόπουλου ισοδυναμούσε με την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στον πόλεμο που ξεκίνησε το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου. Οι άνθρωποι της ΕΟΚ και της ΚΕΔ περίμεναν λίγες μέρες μέχρι να καταλαγιάσει ο αχός από την αποχώρηση των Ερυθρόλευκων και στη συνέχεια έπεισαν τον Αναστόπουλο να επιστρέψει.

Με την επιστροφή του – σύμφωνα με το σκεπτικό του «φάρου» – δίνεται το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν πέτυχε τίποτε εκείνο το βράδυ. Όλως τυχαίως, η επιστροφή Αναστόπουλου γνωστοποιήθηκε την ώρα που οι φήμες για συνομιλίες Ολυμπιακού και Αδριατικής Λίγκας οργιάζουν!

Επειδή όμως ο πόλεμος που ξεκίνησε δεν είναι εντυπώσεων αλλά ουσίας, θα ακολουθήσουν πολλές, πάρα πολλές εξελίξεις στη συνέχεια. Το #mexritelous είναι προαποφασισμένο και κανείς δεν μπορεί πλέον να το αναιρέσει…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς