22.9 C
Athens

Η μπίλια έκατσε στο «Χ»

Φοβερό παιχνίδι στην Αρκαδία, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 82' (1-1) και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό, ενώ ο Αστέρας έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος κονταροχτυπήθηκαν για 90 λεπτά μεταξύ τους, αλλά και με τις καιρικές συνθήκες με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται από τους Καλτσά-Ουάρντα.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 8′, ο Καρασαλίδης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τη μπάλα μετά από φάουλ του Ούμπιδες, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 12′ ο Καλτσάς επιχείρησε ένα σουτ έξω από τη περιοχή του Ατρομήτου, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο 24′ ο Αστέρα άνοιξε το σκορ, με τον Μέγιερι να μη μπορεί να απομακρύνει τη μπάλα μετά από κόρνερ και τον Καλτσά να πιάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι. Η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 67′ ο Κουλούρης βρέθηκε σε καλό σημείο, αλλά βρήκε τη μπάλα με το χέρι πριν προλάβει να τελειώσει τη φάση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μανούσος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ούμπιδες, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Σε μια φάση «καρμπόν», αυτή τη φορά ήταν ο Αμρ Ουάρντα που πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες στο 82ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία του να γυρίσει το παιχνίδι, με τον Κουλούρη να υποδέχεται τη μπάλα μετά από ακόμα μια εξαιρετική εκτέλεση του Ούμπιδες, αλλά δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 90+1′.

ΑΣΤΕΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος, Μπελόκ, Καλτσάς (90′ Δουβίκας), Φεντάντεζ, Αραβίδης (75′ Μανιάς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ): Μέγερι (45′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (75′ Μανούσος), Χατζησαϊας, Καρασαλίδης, Κατράνης, Ουμπίδες, Μάντσον, Ουάρντα, Ενσικουλού (45′ Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς