23.8 C
Athens

Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον… Professor!

Με τον Professor, το μυαλό πίσω από την «Τέλεια Ληστεία» του Casa de papel, συγκρίνει ο Αλέξης Τσίπρας τον Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο στο δήμο Αθηνών

Με τον Professor, το μυαλό πίσω από την «Τέλεια Ληστεία» του Casa de papel, συγκρίνει ο Αλέξης Τσίπρας τον Νάσο Ηλιόπουλο, προσπαθώντας να προωθήσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο της Αθήνας.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον κ. Ηλιόπουλο να έρχεται τρίτος με ποσοστό μόλις 10,1%, (προηγούνται ο κ. Μπακογιάννης με 38,3% και ο κ. Γερουλάνος με 12%). Ο Αλέξης Τσίπρας και το μισό υπουργικό συμβούλιο, παρευρέθηκαν χθες στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, επιχειρώντας να του καλλιεργήσουν φιλολαϊκό και προσιτό προφίλ στο κοινό.

Ο Αλέξης Τσίπρας Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κατορθώματα του κ. Ηλιόπουλου: «Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς