17.6 C
Athens

Στην ανακρίτρια οι γονείς της Τοπαλούδη για υπόθεση βιασμού το 2017

Αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για βιασμό της κόρης τους το καλοκαίρι του 2017 κατέθεσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση της αναφοράς που υπέβαλε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, στην οποία γίνεται καταγγελία για νέο βιασμό της κόρης της από τρεις ημεδαπούς το καλοκαίρι του 2017, διενεργούν οι αρχές.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας παρουσιάστηκαν την Παρασκευή ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, ζητώντας να διερευνηθεί άμεσα το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή της κοπέλας, που παραμένει κλειδωμένος και εικάζουν ότι περιέχει σημαντικά στοιχεία (ως και αντίγραφο από βιντεοσκοπημένες σκηνές με τους τρεις ημεδαπούς), αλλά και τα ονόματα δύο εξ’ αυτών για τα περαιτέρω.

Οι γονείς πιθανολογούν ότι ο τρεις ημεδαποί διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης τους και εκτιμούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα, χρησιμοποιώντας εκβιασμούς και το «χάπι του βιασμού».

Μάλιστα ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, είχε χαρακτηρίσει ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία της κόρης του τους αστυνομικούς, που πριν από ένα χρόνο δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της για βιασμό και συγκάλυψαν το περιστατικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς