17.7 C
Athens

«Χτενίζουν» το σπίτι του 64χρονου στο Χαλάνδρι για στοιχεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη το πτώμα ενός 64χρονου άντρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκε την Πέμπτη σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα, το πτώμα ενός 64χρονου άντρα.

Από το πρωί οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν τόσο το διαμέρισμα όσο και το δίκυκλο που είχε στην κατοχή του ο άτυχος άντρας, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη λύση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα, φέρει κάποια σημάδια στο κεφάλι, η ιατροδικαστής όμως δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον έστειλαν στο θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Οι αρχές αυτή την ώρα ρίχνουν το βάρος των ερευνών στο στενό περιβάλλον του άτυχου άντρα, αφού εξετάζεται το σενάριο ο δολοφόνος να είναι γνωστός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μετακόμισε στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου πριν από λίγους μήνες μαζί με την γερμανικής καταγωγής σύντροφό του. Η αστυνομία αναζητά τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, στις 5 Ιανουαρίου η Γερμανίδα κατέβαλε το ενοίκιο και στη συνέχεια δεν την ξαναείδε. Το γεγονός αυτό δημιουργεί υποψίες στους άντρες της ασφάλειας.

Παράλληλα η εν διαστάσει σύζυγός του, αναζητούσε πολύ καιρό το θύμα προκειμένου να του κάνει αγωγή διαζυγίου καθώς ο ίδιος την απέφευγε. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να της είχε υποσχεθεί ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έλυναν μέσω της νομικής οδού τις διάφορες τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς