22.7 C
Athens

Ο Eminem «τα χώνει» στο Netflix!

Το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Netflix και Marvel ολοκληρώθηκε, καθώς οι τελευταίες σειρές που αποχαιρέτησαν την streaming υπηρεσία είναι το The Punisher και το Jessica Jones

Το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Netflix και Marvel ολοκληρώθηκε, καθώς οι τελευταίες σειρές που αποχαιρέτησαν την streaming υπηρεσία είναι το The Punisher και το Jessica Jones.

Παρά την αναμενόμενη για πολλούς διακοπή του Τιμωρού, πολλοί ήταν οι fans που δυσκολεύτηκαν να το αποδεχτούν. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Eminem, ο οποίος δεν έκρυψε την οργή του για την εξέλιξη αυτή.

Ο διάσημος ράπερ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσα από τον Twitter λογαριασμό του ενάντια στο Netflix: «Αγαπητό Netflix, Σχετικά με το κόψιμο του The Punisher, το ξεφτίλισες!! Με εκτίμηση, Marshall».

Χιλιάδες fans του καλλιτέχνη και της σειράς έδειξαν τη συμπάθεια τους και την υποστήριξή τους στο μήνυμα αυτό, διατηρώντας κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες επανεμφάνισης του Punisher. H μεγαλύτερη μερίδα των fans ρίχνει το φταίξιμο στην Disney η οποία θέλει να μαζέψει ότι περιεχόμενο έχει σε τρίτες υπηρεσίες και να το φέρει στο Disney Plus.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς