19.3 C
Athens

«Σέρσεϊ»: «Ο Γουάινστιν έβλαψε την καριέρα μου για 10 χρόνια»

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones μιλάει για το πώς το περιστατικό με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν επηρέασε την καριέρα της

Η Σέρσεϊ Λάνιστερ, κατά κόσμον Λίνα Χίντι, ήταν ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες που κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε νέα συνέντευξή της στους Sunday Times, η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» μίλησε για το πώς η απόρριψη του Γουάινστιν κατέληξε να βλάψει την καριέρα της για περίπου μια δεκαετία.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μοιραστεί την ιστορία της σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter τον περασμένο Οκτώβριο, όπου εξηγούσε πώς γνώρισε τον Αμερικανό παραγωγό και τον σεξουαλικό τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε. Χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Γουάινστιν της επιτέθηκε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες. «Όσο περιμέναμε να φέρουν το αμάξι μου, με απείλησε: “Λέξη σε κανέναν ούτε στον μάνατζερ, ούτε στον ατζέντη σου!”. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και ξέσπασα σε κλάματα…», είχε πει η ηθοποιός.

Μιλώντας στους Times, η Χίντι λέει πως πλέον έχει συνειδητοποιήσει ότι το να απορρίψει τον Γουάινστιν είχε αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα της. «Όταν μαθεύτηκε ποιος πραγματικά είναι, άρχισα να σκέφτομαι, “Μάλλον επειδή δεν έκανα σεξ μαζί του, αυτό επηρέασε την καριέρα μου για 10 χρόνια”. Πριν από αυτά τα δυο περιστατικά έκανα δυο δουλειές στην Miramax και μετά τίποτα», καταλήγει η ηθοποιός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς