21.8 C
Athens

«Βράζει» η Μακεδονία: Σε κλοιό διαδηλωτών μίλησε ο Τζανακόπουλος στην Κατερίνη (vids)

Αποδοκιμάστηκε πολύ έντονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Πέταξαν εκτός της αίθουσας μικρό κορίτσι

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες… κατάφερε να μιλήσει το βράδυ της Πέμπτης (21/2) στην Κατερίνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα της Πιερίας.

Ο κ. Τζανακόπουλος έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών για την Συμφωνία των Πρεσπών στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης, με την ΕΛ.ΑΣ, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μπλοκάρουν τους ανθρώπους που διαμαρτύρονταν. Έγιναν, μάλιστα, προσαγωγές εννέα πολιτών για «προληπτικούς λόγους». Είναι χαρακτηριστικό πως ένα μικρό κορίτσι κατάφερε να βρεθεί μέσα στην αίθουσα και να διαμαρτυρηθεί έντονα, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε χρόνο… dt βρέθηκε εκτός.

Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης. Όπως έχουμε αναφέρει, η Μακεδονία «βράζει» για τη Συμφωνία των Πρεσπών και η παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δύσκολη. Να δούμε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες.

Στην ομιλία του κ. Τζανακόπουλου παρέστη η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ενώ στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κινητοποίησης του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα για την ανατροπή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Ένα κορίτσι κατάφερε να μπει στην ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, φωνάζοντας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά κάποιοι την οδήγησαν εκτός αίθουσας:

Δείτε βίντεο με τον κόσμο να αποδοκιμάσει τον Δημήτρη Τζανακόπουλο:

Η πόρτα του Εμπορικού Επιμελητηρίου έκλεισε για τους… ανεπιθύμητους: 

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες και κατά την αναχώρηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς