18.7 C
Athens

Σε 60χρονο ανήκει το δεμένο πτώμα στο Χαλάνδρι

Στον 60χρονο ενοικιαστή του διαμερίσματος, ο οποίος αγνοείται τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως ανήκει το πτώμα που βρέθηκε δεμένο στο Χαλάνδρι

Σε άνδρα περίπου 60 ετών ανήκει τελικά το πτώμα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, δεμένο με σκοινιά, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δολοφονία, ενώ στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης. Η σορός του άνδρα βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα των περίοικων στην αστυνομία, εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το διαμέρισμα.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είπε στην αστυνομία ότι είχε μισθώσει το ακίνητο σε έναν Έλληνα και τη Γερμανίδα σύζυγό του, οι οποίοι στα τέλη Δεκεμβρίου τον πληροφόρησαν πως θα έκαναν ταξίδι στη Γερμανία. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, ο άνδρας αγνοείται.

Η αρχική δήλωση του ιδιοκτήτη: «Νοίκιασα το διαμέρισμα σε έναν Έλληνα μεσίτη που εργαζόταν στη Γερμανία και σε μία Γερμανίδα περίπου 60 ετών και οι δύο. Μέχρι τον Δεκέμβριο τους έβλεπα κανονικά και μου κατέβαλαν το ενοίκιο.

Τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε ο άντρας και μου είπε ότι θα καταβάλει πιο νωρίς το ενοίκιο του Ιανουαρίου, διότι σκοπεύει να πάει στη Γερμανία για διακοπές Χριστουγέννων. Από τότε, δεν τον είδα ξανά. Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Της είπα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα κανέναν.

Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι. Σήμερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσα την αστυνομία και αργότερα μου είπαν ότι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα πτώμα δεμένο και φιμωμένο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς